Considering / Asos dress

 

Jeg impulsshopper sjældent og jeg kan egentlig godt lide at have shoppefrie perioder. På den måde glæder jeg mig altid til at shoppe igen. Ligesom nu for eksempel. Nu kan jeg mærke jeg er nået der til hvor det kribler i mig for at tage en shopping dag og spendere nogle penge. Og jeg synes også det er fortjent. Godt nok er det ikke så længe siden jeg har købt et par sager, men det vælger jeg at se som en form for opvarmning hæhæ. Nu hvor jeg er gået på ferie, så passer det også helt perfekt med en lille shoppetur. På listen over butikker er Moss Copenhagen, Rude og H&M i hvert fald. Men nu har jeg også mere tid til at lure rundt på nettet efter udsalg og lækre fund eller tage et spil Diamond Express inde på Spilnu.dk. Jeg faldt over denne kjole inde hos Asos, som lige nu er sat ned til 189.99 kr. Jeg synes virkelig den er fin og sød. Overvejer virkelig om den skal klikkes hjem. Hvad siger I? Min frygt er mest om jeg kommer til at ligne et telt i den, da den jo ikke rigtigt er kropsnær overhovedet, I kan finde kjolen lige her.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I just spotted this cute lace dress on Asos and I’m really considering buying it. It’s a perfect summer dress and it looks so comfy haha. I really feel like shopping these days since I have been holding back lately (okay, I know I just bought a few items). What do you gutýs think of it? The only thing I’m afraid of, is that I’m going to look like a tent in it since it has this loose fit. You can find the dress right here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...