Det er efterhånden noget tid siden at jeg viste jer disse bøjler på min Instagram (byjennip). Jeg fik dem nemlig i fødselsdagsgave. Hele fire pakker blev det til, så har nu 20 flotte kobber bøjler, som jeg kan hænge på mit stativ. Jeg har slet ikke sagt at jeg også fik de smukke lamper fra Ellos. I var flere der virkede ret interesserede i dem, og nu er de altså kommet hjem på deres webshop igen. I kan finde dem her (adlink), hvis det stadig har interesse. Mine forældre havde heldigvis bestilt dem til mig (og disse til min tvillingesøster), så nu har vi begge fine lamper til vores lejligheder. Fordi mine har været så populære, har der dog været lang leveringstid på dem, men hvad gør man ikke for de rette lamper.

Jeg sidder i disse dage og er i gang med eksamensprojekt, nøj hvor jeg glæder mig til det er overstået og den står på (en kort) sommerferie inden jeg starter i praktik. Jeg skal i praktik hos et agentur inde i København, så det bliver utroligt spændende, men hold nu op hvor er jeg også nervøs. Jeg er så heldig at jeg hos mit praktiksted også skal arbejde i forbindelse med modeugen, og selvom jeg så går glip af nogle blogger events de dage, så får jeg forhåbentlig en helt speciel oplevelse og en masse erfaring med på vejen, ved at opleve modeugen fra den arbejdene vinkel hehe.

Først skal alt det her eksamensræs dog lige overstås. Jeg arbejder sammen med tre designere og en konstruktør, og er altså ene brander i vores gruppe. Vi er lige nu i gang med at researche til vores opgave, så hvis I har lyst må I meget gerne besvare dette spørgeskema omhandlende jer pigers shoppevaner. Hvilket mere relevant panel end piger der læser modeblogs hehe. Og hvis der er noget af det I synes står lidt underligt, så er det altså fordi det er en normand der har skrevet spørgsmålene 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...