Dagens outfit helt frisk fra pressen. Jeg fik nemlig lige en sød pige fra min klasse til at snuppe et par billeder af mit outfit tidligere i dag, da vi havde Photoshop undervisning. Det er egentlig ret sjovt at sidde og lege lidt med de forskellige effekter i Photoshop, men hold op der er mange funktioner. Jeg kan ikke ret meget endnu, men øvelse gør vel mester, ikke? 🙂

Mit outfit er egentlig ret simpelt, men jeg ville lige vise jer min nye cardigan, som var en af de ting der var i pakken fra Soaked in Luxury. Jeg er ret vild med farven. Den minder mig lidt om candyfloss, og så er den virkelig forårs agtig. Den indeholder desuden både viskose, uld og angora, så den er dejlig blød at have på.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is what I have been wearing today. It’s quite simple but I actually wanted to show you my new cardigan that I received some days ago. I love the color. It kind of reminds me of candyfloss haha. Besides it contains both viscose, wool and angora which makes it incredibly soft.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...