Jer der følger mig på Instagram (@byjennip) har nok set denne fine blonde bh for nogle dage siden, men vil lige vise den her inde også. Jeg købte den i Victoria’s Secret, da jeg var i New York. Jeg synes den er meget sommerlig og virkelig behagelig, og jeg glæder mig helt til at bruge den, når først jeg har fået noget farve. Den bliver så fin inden under let transparente toppe. Den kan også krydses på ryggen, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Jeg synes for det første at det er super flot på den måde, men giver også ekstra support. Den er fra Pink kollektionen og kan findes lige her i flere farver (adlink)

Forresten så har jeg lige opdateret min Trendsales profil. Skal I have noget med? 🙂

__________________________________________________________________________________________________________________

Those of you who follow me on Instagram (@byjennip) have already seen this beautiful lace bra but I thought I would show here as well. I bought in Victoria’s Secret when I was in Philladelphia last month. I think it will be perfect for summer when I’m slightly tanned. It will look so good underneath transparent tops. What I really love is that you can cross the straps on the back. Besides, it is extremely It´s from the Pink collection and can be bought right here in many other colors (adlink)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...