Places to go in New York

(Photos from Google + my own)

Som de fleste af jer nok ved så skal jeg snart til New York. Det er en studietur, så vi skal først og fremmest lave noget studierelevant, så som at besøge bestemte butikker og bureauer, som har med branding og marketing at gøre. Desuden skal vi en dag til Philadelphia og se The Liberty Bell. Dog skulle der også gerne være tid til at opleve en masse andre ting på de dage vi er i New York. Nogle steder jeg gerne vil besøge der ovre er bl.a Carries trappe (SATC), Brooklyn og The Highline Park, som er en gammel godstogs bane, som er blevet lavet om til park. Central Park har jeg godt nok været i, men jeg tror aldrig man kan komme der for meget. Parken er bare utrolig smuk og utrolig stor.

En veninde har anbefalet mig at tage ud i Jersey Garden outlet center og shoppe. Er der evt. nogle af jer der har været der før? Et sted jeg også er blevet anbefalet og som jeg ikke nåede at besøge sidste gang er rooftop baren på 230 5th Avenue. Der skulle være en helt fantastisk udsigt over Central Park der fra, og så skal man jo ikke betale entré, men kun for mad eller drinks. Jeg er også blevet anbefalet at besøge den japanske restaurant Nobu. Priserne skulle være i den høje ende, men maden skulle til gengæld også være sublim. Cafeteria bliver jeg også næsten nødt til at besøge igen. De har super lækker café mad til gode priser. I kan læse mere om Cafeteria lige her.

Jeg synes faktisk det kan være ret svært at finde gode spisesteder til overkommelige priser i New York. Hvis det ikke skal være så dyrt, synes jeg ofte det er sådan nogle mere eller mindre lurvede steder. Så hvis I kender til gode og ikke for dyre spisesteder i New York, så del endelig 🙂 Lige så, hvis I kan anbefale nogle gode steder at gå i byen, shoppesteder eller seværdigheder.

Har I forresten set dette meget vittige og finurlige interview med Sarah Jessica Parker? Synes det er lidt sjovt.

_____________________________________________________________________________________________________________________

As many of you already know, I’m going to New York at the end of this month. The trip is study oriented but I’m sure we will have a lot of time to explore things on our own. I really want to visit Brooklyn while there, also I would love to visit Carrie’s doorstep (SATC). I have been recomended to visit The High Line Park and Jersey Garden outlet center. Any of you who have visited any of these places? Central Park is simply a must go for me. I have been there ones before but the park is so incredibly beautyful an so so big that I difenitely want to go there again. Also I need to go to the trendy restaurant Cafeteria. The food is so delicious and very inexpensive plus they have cute waiters 😉

I have been recommended to visit the rooftop bar on 230 5th Ave. The view to Central Park is suppose to be amazing from up there. Anyhow, can you guys recommend places to eat and shop, or places I just wouldn’t miss?

By the way have you seen this interview with Sarah Jessica Parker? I think it’s very good and very funny actually.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...