New bag from Dixie

 

 

Ville lige tjekke ind og vise jer min nye taske fra Dixie. Den er bare super fin til studiebrug. Der er lige plads til hæfter, blyanter, Ipad og andre mindre sager. Jeg har haft den i kiggerten i noget tid, og da jeg i sidste uge så at den var yderligere nedsat og der tilmed var gratis fragt den dag, så slog jeg til. I kan finde den lige her.

Der har været lidt stille her på bloggen i weekenden. Det skyldes såmænd bare at jeg har spist sushi, drukket mojitos, danset til den lyse morgen, haft tømmermænd og spist mere sushi sammen med søde piger, som var kommer helt fra Sjælland og besøge mig. Som tiden flyver når man er i godt selskab. I morgen skal jeg aflevere opgave på studiet, og de næste dage skal jeg bruge på at forberede min præsentation, så må se hvor meget blogging jeg kan nå at få klemt ind i mellem.

__________________________________________________________________________________________________________________

I just wanted to show you my new bag from the Danish accessory brand Dixie. It’s very suitable for school as I can have my pens, my iPad, books and that kind of stuff in it. I have actually been watching this bag for quite a while and last week, when I saw it with further reductions I had to have it. You can find it right here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...