Shoe love

Det var materialistisk kærlighed ved første blik! Wow hvor er jeg bare helt vild med den silver-fades-to-black effekt, som disse smukke pointy pumps fra Jimmy Choo har. Sølvhælen er det perfekte modstykke til det sorte ruskind, som gør dem klassiske og meget anvendelige. Jeg bliver jo næsten nødt til at prøve dem når jeg er i New York. Mit eget lille Carrie moment. Man har vel lov at drømme 😉 Hvis du vil gøre drømme til virkelighed så se mere her

I kan finde dem lige her og i en lidt lavere model her (adlinks). Den findes desuden også som kitten heel og i en smuk smuk sommerlig silver-fades-to-sunshine farve. Se bare her.

__________________________________________________________________________________________________________________

Talking about love at first sight! Well material love. I love the silver-fades-to-black effect on these beautiful Jimmy Choo pumps. The silver back is the perfect contrast to the black suede that makes them classic and very wearable. I think I have to try these on when I’m in New York next month. My own little Carrie moment. A girl gotta dream.

Find them right here and with 4″ heels here (adlinks). They are available as kitten heels as well, and also in the most beautiful silver-fades-to-sunshine colour. Just look at this.

/reklame

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...