Outfit description: Knit//H&M (similar here), jeans//Ralph Lauren (here), boots//Dixie (here), earrings//ebay (here)

Outfittet er fra i går hvor min søster knipsede nogle billeder af mig, så de er næsten friske fra pressen. Det var virkelig skønt vejr (første halvdel af dagen), så vi gik en god lang tur. Det har det egentlig også været i dag. Man kan virkelig mærke at foråret er på vej. Wuhu glæder mig til sandaler og tynde jakker. I dag kan I se mine nye øreringe fra ebay i aktion. Jeg kan godt være lidt skeptisk med kvaliteten, når jeg køber billige sager over ebay. Frygtede det var sådan noget let plastik, men det er det slet ikke, og jeg synes også næsten de er endnu finere i virkeligheden. Jeg har i hvert fald kastet min kærlighed på dem fra den dag jeg så dem første gang, og den er kun blevet endnu større siden jeg modtog dem. Så er de små 30 kr. altså givet godt ud 😉

Indeholder affilliate links

___________________________________________________________________________________________________________________

This is what I wore yesterday. My sister was here visiting me so she took a few shots of me. It was so nice having her here. I don’t see her very often since I have moved a bit far away to study. The weather was so good so we went for long walk to catch up on everything. I was wearing my new ebay earrings. Sometimes when I order cheap items on ebay I fear of the quality but these were not bad at all and they actually looked even prettier in real life. The best $5 I have ever spend 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...