Et outfit med min lækre strik trøje. Jeg har brugt den en hel del siden jeg købte den, fordi den bare er så skøn at have på. Forhåbentlig kan vi snart skifte strikvamser, hue og vanter ud med tyndere jakker, lette sko og solbriller. Forleden havde jeg for første gang solbriller på faktisk. Det var jo helt forårsagtigt. Dog ikke temperatur mæssigt. Skiftede mine lune skindluffer ud med et par tynde strikkede luffer, men det var skisme for koldt alligevel. I dag kommer min søde veninde, som jeg ikke har set siden julen, og besøger mig. Hun skal være her hele weekenden, så lige nu har jeg travlt med at få handlet det sidste ind, bagt kage samt lave frokost til hun arriverer. Heldigvis har jeg fri fra studiet i dag. Hvad man ikke gør for at forkæle sine veninder 😉

I morgen ryger der en lækker opskrift på bloggen på en sund morgenmad/dessert, så klik ind under opskrifter oppe i menu baren, hvis I vil læse den 🙂

__________________________________________________________________________________________________________________

I love my turtle neck knit. It is so comfy and warm, and I have actually been wearing it quite a lot since I bought it. Hopefully soon we can change sweaters, scarfs and gloves for leather jackets, ballerinas and sunnies. Speaking of – the other day I actually wore my sunglasses for the first time this year. Spring is upon us.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...