My ebay goodies

Jeg hører ikke til dem der shopper på ebay et par gange om måneden. Alligevel synes jeg at jeg nu har fået købt et passende antal produkter der inde, til at jeg kan udtale mig om min erfaring med ebay. Jeg tænker at dette indlæg vil være ret relevant for dem som slet ikke er vant til at shoppe på ebay, men også for dem som bare vil have lidt inspiration til deres næste køb.

Jeg synes ebay kan være en jungle at finde rundt i. Specielt når jeg ikke ved præcist hvad jeg leder efter eller ikke kender det rette søgeord på det produkt jeg leder efter. Derfor elsker jeg at lure ebay tips på andre blogs. På den måde får jeg god inspiration samt det præcise link til det produkt jeg leder efter, så det er nemt at finde.

Første gang jeg købte noget på ebay var i oktober 2012 og jeg har altså siden hapset lidt flere ting der inde fra. Senest øreringene som I kan se på sidste billede. Jeg modtog dem igår, og de er SÅ fine. I skal også nok snart få dem at se i aktion.

Jeg har handlet på ebay 5 gange nu og alle gangene har mine varer været sendt fra Kina. Det betyder at man kan forvente en levering på en måneds tid plus minus. Jeg har altid købt mine varer hos “top-rated” sælgere og har heller aldrig haft problemer med handlerne. Dog har begge de bluser jeg har modtaget været ret korte idet. Jeg ved ikke om det er kinesiske str eller hvad 😉

Alle de 5 ting ovenfor koster under 80 kr. undtagen strikken – den kostede vist ca. 85 kr. Men generelt kan man finde mange billige ting der inde, og hvis du vil være sikker på at undgå at betale told når din vare sendes fra et land uden for Europa, så køb for max 80 kr.

__________________________________________________________________________________________________________________

I dont shop several times a month on ebay but I have purchased some items from there over the years. I have bought the above items on ebay and all of them were shipped from China. That means about 1 month delivery time. But I feel like it has been worth waiting for. Besides, the items I have purchased are very inexpensive. Ebay can be a bit of a jungle when you are searching for something. That’s why I like to get inspiration and ebay guides on other blogs. My latest purchase are the statement earrings that I spotted on some other blog. I received them yesterday. Can’t wait to show them in action. Stay tuned for that.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...