Outfit description: Jeans: Dr. Denim here – on sale (adlink) // knit: ebay here // boots: Dixie here

Jeg klikkede i starten af december denne strik hjem fra ebay. Havde bestilt de til mine forældres adresse, og den nåede heldigvis at komme lige inden juleferien sluttede, og jeg tog hjem til mig selv igen. Tror jeg modtog den d. 3. eller 4. januar, så den har været en lille måned undervejs fra Kina. Men okay det var jeg forberedt på. Sælgerne inde på ebay skriver ofte at der kan være lang leveringstid.

Jeg var ret spændt på hvordan den ville være i størrelsen, da den bare hed onesize, og jeg må da også sige at jeg synes den er lidt kort. Jeg tror den vil være okay til nederdele, men nu tog jeg den lige på til et par jeans, så I bedre kan fornemme længden. Et par stykker af jer havde efterspurgt at se den på.

___________________________________________________________________________________________________________

I recently received this knit that I ordered on ebay about a month ago. Since a few of my reader wanted to see it on I thought I would show you. It’s supposed to be a onesize but in my opinion it is a little short for me. I think it would look okay paired with a skirt though.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...