Craving // Asos Cami

Sidder I lige som jeg selv også og lurer på udsalget på nettet? Jeg faldt over disse smukke cami toppe inde hos missjeanett.dk og faldt straks for dem. Den sorte koster kun £8.5 (ca. 80 kr.) og den nude koster £12 – den har de til gengæld også kun meget få af tilbage. Jeg overvejer virkelig om den sorte skal klikkes hjem. Synes den er så fin med de tynde stropper og det gennemsigtige stykke. Den vil være super god til fester og til sommer også. Til denne årstid ville jeg dresse den ned med en strik udover, så man kun lige kan ane det silkelignende materiale. Hvad siger I til dem? Toppene kan findes her, hvis det har interesse.

Indeholder affilliate link

_________________________________________________________________________________________________________________

The sale is on everywhere right now. I spotted these beautiful Cami tops on Asos. The black one is only £8.5 and the nude is £12. I’m really considering buying one. I really love the skinny straps and the seethrough piece. This season I would pair it with a chunky knit and jeans. Very elegant. You can find the camis here (adlink)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...