Jeg ved godt at vi befinder os i kolde Danmark i slut-december, men da jeg sad og kiggede mine billeder igennem, faldt jeg over vores ferie billeder fra vores skønne tur til New York og Miami i sommers. Og så kom jeg også i tanker om at jeg vist havde lovet her inde at komme med en lille Miami guide. Bedre sent end aldrig, ikke sandt? Faktisk var vi ikke ret meget ude og lege turister i de godt to uger vi tilbragte i Miami. Vi brugte det meste tiden på at spise lækker mad, ligge på stranden og shoppe. Vi spiste ude stort det hver aften, hvilket kan være ret bekosteligt for pengepungen. Derfor købte vi nogle af dagene brød, avocado, hytteost og tomater i supermarkedet og spiste til frokost hjemme på hotelværelset. Vores sidste aften i Miami var dog ude og spise den lækreste møre bøf og drikke god rødvin på en cubansk restaurant, og efterfølgende var vi på vandpibebar. Super hyggeligt. Det var så også det tætteste vi kom på at tage i byen. Hver dag kom der promotere ned på stranden for at invitere alle de solbadende piger på diverse clubs om aftenen. Og selv om det lød meget cool, nåede vi ikke en eneste aften på club. Haha det er så typisk os. Vi vil hellere aftenshoppe ellers hygge med billig Ben & Jerry’s på hotelværelset.

Vi boede på hotel San Juan i Miami Beach og boede super super tæt på stranden, hvor man kunne løbe langs promenaden om morgenen. Meget smukt! Hotellet var rigitgt fint til prisen med stort hotelværelse og pænt badeværelse. Det eneste der var øv, var at vi to gange havde en kakerlak på vores værelse. Og som de piger vi er, så skreg vi bare og kaldte efter hjælp fra personalet. Haha dramaqueens! Vi fik dog at vide at der ikke fandtes kakerlakker i Florida, og at det var nogle andre dyr, som kom pga. af klimaet og regnen. Men det lignede sgu en kakerlak til forveksling. Desværre så regnede det rigtigt mange af de dage vi var der. Tit kunne vi gå på stranden og sole og bade om formiddagen og mens vi lå der i varmen, kunne det lige pludselig styrte ned. Ret ustadigt vejr! Heldigvis kunne vi bruge regnvejrstimerne på shopping. En af dagene var vi i et outletcenter – Sawgrass Mill. Der fandt jeg faktisk rigtigt mange fine ting, i forhold til det outlet vi var i i New York. Vi boede tæt ved Lincoln Road, som er spækket med shopping og spisesteder, så der er lidt at vælge imellem. Og stort set over alt, er det muligt at få en vegetarburger. Lige noget for mig 😀 Af butikker ligger der bl.a.  Forever21, H&M, Victoria’s secret, og også en Macy’s lige om hjørnet.

Miami minder et eller andet sted om så mange andre steder med sol og varme. Det føles lidt lige som at være på charterrejse syd på. Til forskel er der i Miami bare mere storbyliv (selv om byen ikke virker stor), og så er det sgu meget skægt at se hvor forskellige vi er fra amerikanerne på nogle områder. Virkelig mange kvinder rendte rundt i mavebluser uanset størrelse. Fedt at de bare har den selvtillid, selv om der da var nogle maveskind der fik en til at miste appetitten. En anden ting der også er meget anderledes fra Danmark, er deres supermarkeder. De kender vist ikke til ordet ’serviceminded’ og så går alting meeeget langsomt.

En af dagene var vi ude og se baseball. En smule kedeligt, når man ikke kender reglerne overhovedet, men det var ikke særlig dyrt og det var det værd at tage der ind alene for stemningens skyld. Vi skulle med bus til Downtown Miami for at komme til kampen. Vil klart anbefale, hvis I skal til Miami enten at bo i Miami beach eller South beach. Downtown Miami er noget mere skummelt, ikke særlig turistet, og der var heller ikke ret mange butikker. Så hellere være tæt ved strand og det pulserende byliv. Noget jeg fik gjort en af de sidste dage i Miami, var at få farvet og klippet mit hår super billigt. Det kan i læse meget mere om + se billeder af lige her.

Hvis I har nogle spørgsmål omkring Miami, så skriver I bare. Så vil jeg forsøge at besvare dem så godt jeg kan. Glædelig 1. juledag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...