Outfit description: Jeans: Dr. Denim // knit: H&M // boots: Dixie (here) // clutch: Urban outfitters // watch: Skagen Denmark // earrings: Corazón (here)

Så får I lige resten af outfittet fra i går her på juleaftens dag. I har sikkert travlt mange af jer, med at få pakket de sidste gaver ind og blive klar med det hele, Herhjemme dufter der lige nu af and og flæskesteg, og jeg har netop pyntet juletræet med min far og min søster, som vi har tradition for hvert år d. 24. Jeg mangler lige at køre ud med de sidste gaver til familien, og at finde ud af hvad jeg skal have på. Strikken jeg har på på billederne, købte jeg forleden i H&M – overvejer om den skal på i aften også. Den er så rar og så fin. Og selv om jeg normalt ikke er så meget til højhalsede kraver, så er jeg altså blevet ret glad for denne bluse. Måske jeg skulle gøre mig lidt mere i turtlenecks. Støvlerne fik I jo allerede et preview af i går. De ryger med garanti ikke på i aften, da jeg ikke skal ud af døren, men holde jul her hjemme hos mine forældre. Men måske de ryger på i kirke, hvis jeg når afsted. Overvejer at skippe det i år, selv om det nu ellers er meget hyggeligt. Og ellers vil jeg bare lige benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtigt glædelig juleaften, hvis I da læser med i dag. XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...