Så er tiden kommet hvor jeg ser tilbage på december et år tilbage. I december sidste år havde jeg pandehår. Kan godt savne det en gang i mellem. Til gengæld savner jeg ikke det at skulle holde og pleje det haha. Det meste af december havde jeg glimmer-jule-rubinrøde negle. Desuden fik jeg her inde på bloggen deklareret min kærlighed til Krispy Kreme doughnuts. Fik spist min ration, da jeg måneden forinden var i London, og desuden fik jeg også spist en hel del af dem, da jeg i sommers var i Miami. Det er jo med at få fat i dem når det er muligt 😉

Sidste december ville jeg bestemt ikke have haft noget i mod at iføre mig pels, paillet leggings og gun taske. Fik dog ingen af disse sager af julemandan. Til gengæld lå der bl.a. lækre læder luffer under træet den 24. Både gaveindpakning og gaveudpakning var dicipliner der blev udøvet meget den måned. Elsker mine forældres tykke ruller gavepapir, som de har haft i årevis. Det minder mig om julemandens værksted hehe. Et review af mit Amika krøllejern blev det også til. Må sige jeg stadig er super glad og tilfreds med det. Det kan hurtigt rede en dårlig hårdag eller bringe lidt liv i lokkerne. Og selvfølgelig blev der da bagt jule småkager sidste december. Dog er det min far der må tage credit for finskbrødene og de virkeligt lækre vanillekranse, med mandler i.

December sidste år var også måneden hvor jeg delte mine yndlings hårprodukter med jer, som faktisk er latterligt simple og billige. Desuden kiggede jeg tilbage på mine outfits fra året der var gået, hvilket altid er sjovt at se tilbage på. I kan finde indlægget her. Jeg tænker jeg vil lave sådan et igen i år 🙂 Og hvis I mangler inspiration til ønskesedlen, kan I finde mine juleønsker fra sidste år lige her. Hvis I har lyst til at kigge tilbage på de andre indlæg fra et år tilbage, kan I klikke her.

God lørdag aften alle sammen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...