Tid til at kigge tilbage på november sidste år. Vi kan vist lige nå det inden måneden rinder ud. Bl.a købte jeg disse støvler for et år siden, og jeg er stadig super glad for dem. De er gode både til hverdag og fest. Var også ude og spise lækker sushi med søde piger, og så har jeg fået foreviget lidt outfits.I november sidste år var jeg også i London med min søster og mine forældre. Det var en super hyggelig tur med bl.a. frozen yoghurt og shopping. Nåede også at stå i kø til Margiela for H&M kollektionen, men køen var så lang at jeg desværre ikke kunne nå ind og shoppe, hvis jeg gerne ville nå mit fly hjem til Danmark. Ærgrer mig stadig over at jeg ikke fik fat i ankelstøvlerne og paillet bukserne.I London var shopping centre og gader fuldt pyntet op til jul, og det hele var bare lige en tand mere idyllisk og hyggeligt. Til gengæld mindede vejret ikke om jul og vinter. Den ene dag gik vi uden jakker. På vej til Oxfordstreet kom vi forbi den smukkeste park fyldt med efterårets farver, og egern overalt selvfølgelig. En ting man næsten skal opleve i London er musicals. Vi var inde og se “We will Rock You”. I kan læse mit review her.Victoria’s secret skulle vi også i nu vi var i London. Man bliver dog lidt nærrig når man kender priserne på deres undertøj i USA, så det blev kun til lidt fine trusser. Men til gengæld er de også super behagelige. Primark er også et must når jeg er i London. Foruden en masse julegaver røg disse bløde uld sokker også med hjem der fra. Og så havde jeg en lidt underlig ting med hjem fra London også. Nemlig renseribøjler. Nok kan de købes mange steder her hjemme. Bl.a i Søstrene Grene. Men vi gik ind på et renseri derovre og købte dem til 10 pence stykket. Det er altså lige under 1 kr. pr. bøjle. Bøjlerne er helt nye, og vi kunne købe så mange vi ville.

Hvis I har lyst til at se mere til hvad der skete et år tilbage, bl.a nogle af alle mine London køb, det hotel vi boede på, min London shoppingliste eller et review af et ebay køb jeg gjorde mig sidste år, så kan I klikke her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...