Jeg var lige et smut forbi www.cocopanda.dk for at lure lidt på deres udsalg. De har taget den amerikanske tradition Black Friday til sig, og startet ret vildt udsalg i dag. 25-50% på ALT + gratis fragt. Jeg kendte faktisk ikke rigtigt til Black Friday ind til forleden. Black Friday er USA’s absolut største handelsdag, og den falder umiddelbart et par dage efter Thanksgiving. Tænk lige hvilket mylder der må være i New Yorks gader lige nu, eller om nogle timer i hvert fald (de er jo trods alt 6 timer bagud). Gad egentlig godt prøve det, der er garanteret fyldt med gode tilbud og rabatter, lige som der i dag også er i flere butikker her hjemme i Danmark.

Ret oplagt dag at få shoppet lidt julegaver på. Og nu hvor jeg sidder og kigger lidt rundt på de forskellige shops, har jeg da lige fået et par ekstra ønsker på min egen liste. Tangle Teezeren har faktisk længe været på min ønskeliste. Hvis ikke jeg får den i julegave, så køber jeg den selv. Har hørt så meget godt om den – og med mit uregerlige hår, så har jeg brug for mirakler.

En smuk rød læbestift står også højt på ønskelisten. Den fra Bare Escentuals ville jeg gerne komme på mine læber nytårs aften. Udsalget kører kun i dag, så shop amok girls (og guys – shop julegaver!!) I kan komme til Cocopandas mega udsalg via billedet ovenfor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...