Christmas, you have arrived

Selv om der stadig er en lille måned til juleaften, så er jeg for længst kommet i julestemning. Men det er ret typisk mig – jeg har set afsnit fra gamle julekalendere inde på Bonanza og jeg er også netop blevet færdig med at se Pyrus julekalenderenpå dvd. Jeg har spist æbleskiver og brunkager, og snart skal jeg have årets første honningbombe. Mmm. På lørdag skal jeg til familie julefrokost med flæskesteg, mørbradbøffer, sylte, sild, rejer og snaps. Jeg har da også skrevet og afleveret min ønskeseddel til familien, og snart tror jeg at jeg vil dele nogle af mine juleønsker her inde på bloggen til lidt inspiration. Elsker selv at finde inspiration fra sådanne indlæg. Bare et lille jule indlæg fra mig, kan I fornemme stemningen i collagen?

With still a month to go till we hit Christmas eve, I can’t help it I’m already in Christmas mood. Can you feel the cosy atmosphere in the collage?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...