Outfit description:     Dress: Zara // boots: B&Co.

Dette var hvad jeg var iført i lørdags, da jeg skulle ud og spise med mine forældre og min farmor. Det er lidt sløjt med outfittene for tiden. Jeg kører faktisk altid i det samme mønster med at jeg får taget en hel masse outfit billeder om foråret og sommeren, men når det så begynder at blive koldt, så gider man ikke lige udenfor og få taget billeder, eller det er blevet mørkt så snart man kommer hjem fra studie. Og så render jeg altså virkelig meget rundt i hyggetøj om vinteren. Nogle dage skifter jeg til behageligt tøj så snart jeg er hjemme fra skole og sætter mig med en kop te og enten blogger eller kobler af med en god film. Skal nok se om ikke jeg kan hanke op i mig selv med de outfit billeder der – føler mig bare ikke specielt inspirerende for tiden.

Nu vil jeg sætte mig ind på sofaen og slappe af med et par afsnit af Pyrus inden jeg skal over til nogle søde tøser og spise og hygge, og måske få en sjus eller to. Havde ellers aftalt med mig selv at jeg skulle sidde hjemme i aften i selskab med Britt Bendixen, Anne Laxholm og resten af Vild med dans crewet, men så slog det mig at jeg sagde nej til socialt og hyggeligt selskab til fordel for mit TV, hvilket sker lidt for tit. Så på med hælene og ud af døren med mig. Jeg skule jo nødig ende som en couch potato!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...