Outfit description:     top: Calvin Klein // skirt: Saint Tropez // sandals: Mango // bag: Thursday Friday

Så er vi langt om længe nået til det sidste outfit fra Miami. Og nøj hvor jeg savner det lige nu, hvor der er så koldt her hjemme i Danmark. Savner de smukke palmer, den hyggelige stemning, det at kunne gå med bare ben, de smukkeste solnedgange over strandende, og bare Miamis liv og puls i det hele taget. Får virkelig helt lyst til at tage et varmt sted hen, når jeg ser disse billeder, men nu skal jeg nok lade være med at plage jer med sol- og sommer billeder mere. Tid til at vise strik, støvler og strømpebukser.

I dag er jeg på loppemarked for at sælge ud af garderoben sammen med min søster, så indlægget her har jeg planlagt til jer. Får nemlig en travl dag, da den i aften står på god mad og fest med en masse piger. Glæder jeg mig til.

Arbejder iøvrigt på et lille Miami indlæg til jer, så der er lidt tips og inspiration til dem der skal afsted. Håber I får en fab lørdag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...