Så blev der endelig lækket billeder fra Isabel Marant pour H&M Lookbook. Eller det er ved at være et par dage siden, men jeg har fået samlet nogle af stylesne i en lille collage ovenfor. Har I set kollektonen? Hvad synes I om den? Personligt synes jeg at kollektionen har rigtig mange wear-able styles. Hvor mange af H&M’s tidligere designsmarbejdspartnere har haft en del one-of-a-kind agtige styles og mere specielle designs, så har Isabel Marant rigtigt mange hverdags items i form af striktrøjer, enkle toppe og skinny fit bukser. Jeg synes det gør hendes kollektion mindre unik og bemærkelsesværdig, men til gengæld er der noget for næsten en hver smag.

Indianerlooket går igen gennem næsten hele kollektionen, i form af mønstre, frynser, perler og farvevalg. Og så er der, meget karakteristisk for Isabel Marant, fokus på herre looket med oversize frakker og loose fit bukser. Selve herre kollektionen har da også nogle fine basis items, som vi piger sagtens kunne nyde godt af også. Det er vist iøvrigt første gang at Isabel Marant lancerer en herrekollektion.

Kollektionen rammer udvalgte H&M butikker d. 14. november, og bliver også solgt i et begrænset parti online på datoen.

Frynse støvlerne kunne jeg helt sikkert godt tænke mig at få fingrene i. De er så flotte på modellerne, og på Ms. Marant herself. Er der noget I skal have fat i, når kollektionen rammer butikkerne til november?

I kan finde flere billeder af kollektionen lige her hvis I er interesserede 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...