[goviral]

 

Hvor mange gange om dagen tjekker du din telefon? Bruger du den til at handle fra, tjekke netbank fra, til at tweete fra eller til at tjekke nyhederne på? Er du en af dem der bare altid skal tage billeder af det du kommer i munden? Er det okay at snakke i telefon mens man er på en date? Disse er bare nogle af de spørgsmål der bliver stillet inde på BiBoBs facebookside. #Altidpå hedder deres kampagne. Jeg ved ikke om I har set deres reklamevideo, som blev lanceret sidste måned, ellers så prøv at klikke jer ind ovenfor og se den. Kan bare ikke lade være med at grine af den fordi det er så åndsvagt. Overdrivelse fremmer jo som bekendt forståelsen, og man må sige der bliver overdrevet med budskabet i denne video. Ikke desto mindre så er det jo rigtigt nok – vores generation bruger simpelthen telefonerne og de sociale medier som aldrig før. Jeg tager mig selv i at tjekke både facebook og Instagram flere gange dagligt, og keder jeg mig, jamen så spiller jeg da lige et af de mange spil, man kan hente i app store. Og jeg er også den type der liige skal forevige min mad. Jeg prøver endda at lave regler for mig selv om et max antal gange jeg må tjekke de sociale medier om dagen. Når jeg så endelig er uden min telefon, eller f.eks. ikke har net på den når jeg er i udlandet, så finder jeg ud af at det er slet ikke så slemt ikke at kunne følge med i andres liv hele tiden. Det er faktisk helt lettende. Af en eller anden grund falder jeg dog hurtigt ind i den samme rutine igen, så snart jeg har adgang til de sociale medier.

Jeg ved ikke hvordan jeres mobil-adfærd er, men I kan klikke jer ind på BiBoBs facebook side via. videoen ovenfor, og deltage i de mange interessante debatter, og ikke mindst i konkurrencen.

// Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...