Som mange af jer sikkert ved så er jeg flyttet i min egen lejlighed for snart to uger siden. Langt væk fra min familie, venner, alle de ting jeg kender og ja mine vante trygge rammer. Jeg har siden jeg er flyttet ind i min nye lejlighed, gået og indrettet mig og forsøgt at skabe mig et hjem. Et hjem hvor jeg føler mig hjemme. I ved sådanne ting med at tænde stearinlys, sidde med sin store dyne i sofaen etc. Og så er der de ting man stadig lige skal vænne sig til, som f.eks. at sidde helt alene ved bordet til måltiderne. Jeg har været inde og lure på dynefabrikken.dk og har ovenfor samlet en lille collage med ting der kan få mig til at føle mig mere hjemme. Min seng er et ret vigtigt element, da jeg skal sove helt alene et ‘fremmed’ sted, og det kan ærligt talt godt være en smule uhyggeligt den første nat, og det bliver ved med at være lidt underligt indtil man har vænnet sig til at man altså bor der helt alene. Men en stor dyne man kan kramme og en ordentlig hovepude er med til at gøre at jeg føler mig mere tryg. Dynefabrikken.dk har bl.a dyner til lave priser. Desuden har de lækkert sengetøj, og også i str. 240×220, som min dobbeltdyne er. Yeah! Sådan noget som dyne-sutsko og et vamset plaid er også med til at jeg føler mig hjemme. De minder mig om mine vante omgivelser med hygge og varme. Er der nogle af jer der lige er flyttet og forsøger at skabe jer et hjem med trygge rammer, ligesom jeg?

// Indlægget er sponsoreret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...