Outfit description:     Pleather pants: Gina Tricot // denim shirt: H&M // boots: B&Co.

Fandt lige disse billeder, som egentlig er taget for et godt stykke tid siden nu. Det var inden jeg tog til USA, så de må være fra en gang i juli. Men synes da ikke I skulle snydes for dem af den grund. Ikke desto mindre passer outfittet fint til den årstid vi nu er trådt ind i.

I dag skal jeg på pubcrawl med min klasse. Det starter allerede kl. 12, så er spændt på at se hvad tid jeg går død. Vores udklædnings tema er gangster, så tænker at iføre mig et rimelig sort outfit, med læderjakke og måske er sporty t-shirt. Kan bare ikke helt finde ud af om jeg skal være feminin gangster med høje sorte støvler, røde læber og stram hestehale, eller om jeg skal være mere hip hop med sneaks, guldkæder og hættetrøje. Nå må se, for skal snart afsted.

I morgen kommer mine forældre og besøger mig. Det glæder jeg mig virkelig meget til. Så kan jeg få samlet min sofa og min kommode, og få hængt de sidste ting op på væggene. Og så laver jeg noget lækker mad vi kan hygge med. Fordi jeg regner med at være travlt optaget hele søndagen, så har jeg planlagt et langt indlæg til jer, nemlig en New York City guide. Der er både gode tips og råd med hensyn til attraktioner, spisesteder og hoteller, men også bare et lille indblik i hvad vi har brugt vores dage i New York på.Håber I kan lide det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...