Outfit description:      skirt + tee: Forever21 // clutch: Urban Outfitters // sandals: Aldo // watch: Skagen // bangle: Marc Jacobs

Her får I billeder af et af de mange outfits jeg forevigede i Miami. Det meste af det jeg har på på billederne, er købt der ovre. Det er skønt med lidt andre High street butikker end her hjemme, som nu Forever21. Jeg synes dog ikke det er altid de har lige meget at byde på. Har været inde i den flere gange ovre i London, uden rigtigt at finde noget. I de kæmpe F21 butikker jeg var i i USA synes jeg dog at udvalget var stort, og så er priserne også rimelig fordelagtige.

Jeg kan super godt lide mikset af den pigede og feminine nederdel og så den lidt mere sporty tee. Må indrømme at jeg er blevet ret glad for min tee med rygnummer. Har allerede brugt den en hel del, da den bare passer til nærmest alt med sit nedtonede look. Det får mig til at opdage hvor meget jeg egentlig har manglet en helt basic hverdags tee.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...