Jeg har længe været på udkig efter en lidt pænere kamera taske end bare den der praktiske man køber i foto forretningen. Den er sgu ærlig talt ikke så fiks at rende rundt med. Og når alt kommer til alt, så bruger jeg jo altså mit kamera en hel del. Black Lily har lavet disse meget flotte tasker i læder, med plads til et stort spejlrefleks og lidt tilbehør. Hvis ikke det var fordi jeg har lavet en pagt med mig selv om ikke at shoppe mere det næste lange stykke tid, så havde jeg allerede klikket en hjem. Må også sige at jeg stadig overvejer om jeg måske alligevel bare skulle gøre det, selv om pengepungen ikke synes om det. Måske jeg skulle lave den aftale med mig selv at få solgt noget af mit tøj på Trendsales, og så kan jeg på den måde spare op til den fine kamerataske. Den er i hvert fald sat på min ønskeliste nu. Er bare i tvivl om hvilken en jeg ville vælge. Synes den mørkegrå med sorte leo pletter er ret fed og lidt anderledes, men på den anden side så er den klassiske sorte jo ret tidsløs, og sådan en taske skulle jo helst gerne være en investering, ikke? Hvilken en er I til?

Taskerne er lavet i kolæder og koster 900 kr. stk. Find dem her og her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...