Beklager det sene indlæg, men har simpelthen brugt hele dagen på at hygge med min familie. Har været ude hos min farmor og spille yatzy, og så har jeg grillet med mine forældre, mine søskende og mine nevøer. Ikke desto mindre fik jeg lige foreviget mit outfit nede ved havnen i det skønne vejr. Selv om det blæste lidt, havde jeg bare virkelig lyst til at ligge mig nede ved vandet og nyde vejret og den lækre udsigt.

Pungen og iPad lommen er nye og en gave fra Carriealong.dk. Jeg var inde og lure på deres hjemmeside, der iøvrigt byder på mange lækre mærker som Adax, Octopus og Fjällräven, og fandt så disse to items jeg bare måtte have. Har i evigheder været på udkig efter en ny pung med masser af rum og med plads til det hele. Selvom jeg har valgt en sommerlig farve som gul, så ved jeg at den kommer til at holde laangt inde i efteråret, med sin sennepslignende farve. Et friskt pust til de bordueax og grå nuancer der kommer til at præge den kommende sæson. Jeg elsker virkelig at denne pung har plads til alle mine kort, boner, sedler og mønter, men også har plads til min telefon. Har flere gange bare nøjedes med at tage min pung med ud at handle nu, uden at behøve en taske.

Et ipad sleeve manglede jeg også, da jeg virkelig gerne vil have beskyttet min iPad, når jeg skal transportere den frem og tilbage til skole. Jeg er ret vild med reptil mønstret, som er præget i det sorte iPad sleeve, og så elsker jeg at det er så enkelt. Eneste minus er at jeg ikke har plads til at have tastaturet på min ipad imens den er i lommen, men okay det tror jeg er ens for alle iPad sleeves. Ellers skal man nok ud og have fat i en taske. Et kæmpe plus er at den lige nu er sat ned til kun 79 kr!! Det er langt billigere end mange af de sleeves jeg ellers har kigget på, og så endda sådan et fint et. Nogle gange er man bare ret heldig som blogger. Der følger i hvert fald nogle lækre fordele med en gang imellem.

Ud over punge og iPad sleeves har Carriealong.dk også et hav af forskellige tasker, rygsække og kufferter. Da jeg var i USA, havde min veninde lige købt en af de der kufferter med hårdt omslag, til at tage med på ferie. Synes de er ret smarte, da ens kuffert jo må igennem mangt og meget i sådan en lufthavn. Det svenske mærke Epic sælger en masse af disse kufferter, og endda til en noget billigere pris end hvad min veninde gav for sin kuffert med hårdt omslag. Hvis I står og mangler en ny og måske lidt pænere og mere fashionabel kuffert, så kan I købe Epic kufferter her.

// Produkterne er sponsorerede af Carriealong.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...