Outfit description:     cropped tee: H&M Trend // skirt: American Apparel // sneakers: Nike 

Her er et af mine outfits fra en aften vi var ude og spise i Miami. Blev bare nødt til at have foreviget dette sted med det smukke og meget specielle træ. Det var virkelig sådan helt eventyr agtigt og aller smukkest om aftenen. Har I nogensinde set sådan et træ før?

Senere i dag skal jeg op til min søde veninde, da vi har en trænings date, og så skal vi holde sleep-over med god mad og filmhygge. Det glæder jeg mig til, sådan en rigtig tøse aften. Jeg har virkelig også meget at se til for tiden, med alle dem jeg skal nå at se og have noget kvalitetstid med, inden jeg flytter til Jylland. + jeg mangler stadig at pakke en masse ned og få købt de sidste praktiske sager til lejligheden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...