Endnu en ny ting fra USA. De af jer der har fulgt med på Instagram har nok allerede set disse beauties. Jeg har længe været på udkig efter et par sandaler i denne model. De er jo efterhånden ret populære her inde i blogland, ikke desto mindre er jeg helt vild med dem. De er så feminine og klassiske, så de kan jo kun gøre noget godt for en. Problemet med dem fra Zara og Nelly har dog for mit vedkommende været højden. Jeg er en høj pige, og føler mig derfor en smule utilpas hvis jeg bliver endnu højere af at hoppe i par 11 cm. hæle. Men så fandt jeg disse i stormagasinet Macy’s i Downtown Miami med ret perfekt højde til mig 🙂 Har allerede haft dem på en enkelt gang, det skal I nok få nogle billeder af snarest.

Jeg har faktisk lige spottet et par som ligner disse utroligt meget, inde på Asos. De har også den der gode midi højde, og så koster de endda kun £17.99!! I kan finde dem lige her hvis I skulle være interesserede.

Nu vil jeg til at blive klar, inden jeg skal op til min veninde og hygge og spise Chili sin carne. Ses chicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...