For tiden kører der meget en dille i blogland med at indføre en masse trænings- og sundhedsrelaterede indlæg imellem alle modeindlæggene. Personligt forsøger jeg ikke at få for meget af den slags ind, da mode jo er hovedfokus her på bloggen. Dermed ikke sagt at jeg ikke godt kan finde på lige at læse med, og at jeg ikke selv kunne finde på at skrive et indlæg om det. Jeg vil i dette indlæg forsøge at kombinere emnerne mode og træning.

Jeg kender, som næsten alle andre, til det der med at det nogle gange kan være svært at geare sig selv op til lige at smutte ind i træningscentret og tage den times workout man havde planlagt. Men for mig handler det også meget om at have det rigtige udstyr til min træning. Vi vil jo alle gerne se godt ud når vi træner, men let’s face it! Det er bare ikke den nemmeste mission når sveden hagler af en og man pruster som en hest. Dog må jeg sige at det rette træningstøj er en kæmpe motivationsfaktor for mig. Hvis jeg lige har købt nyt træningstøj får jeg ekstra lyst til at tage ind og træne, for så skal det jo lige ind og vises frem.

Jeg har f.eks. lige opdateret min træningsgarderobe med nye løbesko, sports-bh’er, toppe, t-shirts, strømper og shorts. Og jeg har sågar erhvervet mig et par  løbebukser, som et sats på at begynde at løbe lidt udendørs. Jeg elsker farverigt træningstøj, da det får mig til at se brunere ud, og så er jeg glad for mærker som Hummel, Addidas, Calvin Klein sport, Reebok og Nike. Flere af disse mærker er at finde hos Stadium, som også har tøj, sko og gummistøvler til børn.Se dem her. Desuden forhandler Stadium træningstøj til næsten hvilken som helst sport. Jeg får deres nyhedsmails tilsendt, så jeg løbende kan holde øje med nye tilbud.

Hvad motiverer jer til at lette måsen og komme afsted?

Indlægget er sponsoreret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...