Vi kan ikke rigtigt komme uden om at sommeren er ved at være slut, og efteråret er på vej. Selvom jeg hader at gå den mørkere og koldere tid i møde, så glæder jeg mig denne sæson til at iføre mig strik, læder og masser af glimmer. Jeg har været inde på Magasins hjemmeside og udvælge nogle af de styles, som jeg allerhelst ville gå efteråret i møde med. Et par loose fit læderbukser har jeg, som I ved, længe været på udkig efter. Disse fra designers Remix ville være helt perfekt til efteråret med små silketoppe og strik udover, tilsat efterårets lækre ballerinaer eller et par sorte stiletter. Faktisk så tror jeg at et par loose fit læderbukser må være et efterårs must-have for mit vedkommende. Måske min næste investering.

De stramme nederdele holder også denne sæson, og specielt business looket er populært. Denne sæson er jeg all about the feminine silhouette, og går efter kjoler med taljefokus, stramme nederdele, strømpebukser og mørkelilla eller bordeaux negle.

Magasin har et hav af lækre efterårsstyles fra mærker som Billi Bi, Day Birger et Mikkelsen, Whiite, Coccinelle og Designer Remix – sidstnævnte en af mine favoritmærker. Se tøj online på Magasin.dk.

Har I nogle must-haves til den kommende sæson?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...