Outfit description:       Maxidress: Nümph // sandals: Zara 

Så er vi langt om længe nået til det sidste outfit fra Tyrkiet. Nu er det også kun halvanden måned siden jeg kom hjem derfra haha. Havde min højtelskede maxikjole på, som bare er noget af det mest behagelige at have på. Havde også den på i flyet (eller flyverne) på vej til New York. Den er jo alt for comfy.

Det er ikke de vilde romaner der ryger op her inde på bloggen for tiden, men i og med at de fleste indlæg er planlagt inden jeg tog til USA, så må jeg indrømme at det altså er svært at finde på en helt masse at skrive til tre uger. Men bare rolig. Det bliver der lavet om på når jeg kommer hjem. Der kan jeg garantere at jeg har en masse at skrive om. Nu er der også kun en uge til jeg kommer hjem til lille Danmark igen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...