Så har jeg fået trukket en vinder af det fine armbånd fra Corazón. Vinderen blev Pernille. Jeg har sendt dig en mail 🙂
Tusind tak til alle jer der deltog, det er jo skønt. Og og og der er snart en ny give away på vej. Hvad I kan vinde der, afslører jeg når jeg er hjemme fra USA igen.

Vejret er lidt ustadigt herovre. Det er lidt overskyet for tiden og det tordner og lyner en gang imellem, men det er alligevel super varmt, så vi heldigvis godt kan ligge på stranden. I dag har vi været inde og se en baseball kamp – Miami Marlins mod Indians. Fedt at opleve stemningen derinde, men må indrømme at jeg havde svært ved at følge med i hvad der skete i spillet hehe.
Lidt nye sager har jeg jo selvfølgelig også købt mig. I kan klikke ind på bloggen og se en af tingene i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...