Så kan I lige nå at få et tilbageblik fra juli sidtse år inden vi træder ind i august. Som I kan se, så stod kalenderen bl.a. på Grøn koncert og Hawai fest. Derudover udloddede jeg fem lækre Deborah Lippmann lakker i en give away, og så kastede jeg mig ud i et DIY projekt, eller tre faktisk. Og så kom jeg med en lille guide til hvordan man sætter en stor og holdbar knold i sit hår. Den kan I finde her.

Og så synes jeg at jeg har en eller anden underlig tendens til altid at få en helt masse mad på bloggen. Måske jeg skulle tænke lidt mere over det. Dog skal I ikke snydes for den lækreste pastaret med trøffel og pinjekerner, som jeg fik på mama’s i Odense. Lovede mig selv at jeg helt sikker skulle derhen igen. Nu et år senere er det stadig ikke sket. Jeg må gøre det snart! Deres pizzaer var også helt fantastisk lækre (OG mange vegetar muligheder). Til frokost var deres retter faktisk ret billige. Hyggeligt italensk sted, som bare skal prøves hvis I er i Odense.

Så har jeg lavet lækker omelet samt grød med frugt, korn og ahornsirup til morgenmad. Og selvfølgelig fik jeg også bagt den måned. Og endda nogle af mine yndlings. Kærnemælkshorn. De smager altså himmelsk. Har delt opskriften her inde flere gange, fordi de er så lækre og kan laves i et utal af variationer. Find opskriften under kategorien ‘kager’ eller kategorien ‘opskrifter’. Den ligger begge steder.

Hvis I vil se mere fra juli sidste år, bla. læse mere om Mama’s, se flere DIY projects eller se hvor jeg bookede sidste års sommerferie til, så kan I klikke lige her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...