Så er det endelig blevet DAGEN! Dagen hvor jeg rejser til min drømmedestination New York. I så lang tid har jeg drømt om at komme til denne by. Tror det startede da jeg var en 17 år og begyndte at følge med i Sex and the City. Serien fangede mig, og lige siden har jeg klippet artikler, rejsetips og alt muligt om New York ud fra diverse aviser og blade. Jeg glæder mig helt vildt.  Skal rejse sammen med min tvillingesøster og vores rigtigt gode veninde Louise. Og vi er alle så spændte og lige meget oppe at køre haha. Vi skal jo, som I måske nok har hørt et par gange eller tre, ikke kun til New York, men også et par uger til Miami. det bliver så lækkert!

Jeg har planlagt nogle indlæg til jer mens jeg er væk, men jeg satser på at kunne få blogget et par gange der ovre fra. Om ikke andet så kommer der med garanti til at vente jer en masse indlæg om New York, Miami, shopping, oplevelser, spisesteder etc. når jeg kommer hjem igen. Og ellers skal I være mere end velkomne til at følge med på Instagram, hvor jeg hedder byjennip. Der regner jeg helt bestemt med at opdatere løbende fra den amerikanske front, med alt fra mine nye køb til lækkert mad. Ses om 3 uger <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...