Jeg har igen fået lov at teste et produkt, som Ace of Face har sponsoreret. Denne gang er det mascaraen Exstra Volume & Curly, som jeg har afprøvet. Den giver et ret naturligt look. Den lægger ikke et vildt og voldsomt lag, men markerer vipperne let. Er ret fan af hvor anvendelig børsten er. Den gør det nemt at lægge mascaraen, uden at ramme øjenlåget eller lignende.

Nu vil jeg smutte på stranden og nyde det lækre vejr, inden den står på pakning og træning. Man må jo lige give den lidt ekstra gas inden den står på is, doughnuts og lækker mad i tre uger hehe. Havde sat mig selv det mål i går at jeg skulle forbrænde 1000 kcal. inde i træningscentret, og det gjorde jeg også. Det tog noget længere tid end sidst, og jeg var ret færdig bagefter, men jeg gjorde det! 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...