Outfit description:      Skirt: Saint Tropez // top: Vero Moda // sandals: Pieces // ring: Pilgrim

Her er et outfit fra min ferie til Tyrkiet. Selv om det er ved at være en måned siden jeg kom hjem der fra, så har jeg altså et par stykker endnu. Synes dog det er meget godt lige at få dem blandet med lidt hverdagsoutfits her hjemme fra, så I ikke bliver bombarderet med ferieoutfits konstant. Jeg tager til USA på tirsdag, så i de tre uger jeg er væk, bliver der nok heller ikke postet ret mange outfits. Har lige et par stykker til jer mens jeg er væk, og så får jeg forhåbentlig også foreviget lidt outfits i New York og Miami, som jeg kan dele med jer her inde.

Lige nu står jeg jo i et kæmpe flytterod, som jeg prøver at få styr på, samtidig med at jeg skal have pakket kuffert til USA, og forberedt en masse indlæg til bloggen, mens jeg er væk, og så har jeg min kalender booket op med aftaler både inden og efter ferien, da jeg jo gerne vil nå at se alle venner og familie inden jeg flytter.. Pyh jeg synes jeg har travlt. Jeg har da fået pakket fire flyttekasser + en kolonialkasse med pasta, ris, te, mel, bagepapir og lignende, så jeg kan være fuldstændig forberedt når jeg flytter ind hehe. Synes det er meget rart man ligesom har nogle madvarer fra starten, så man ikke pludselig står og mangler. Og så er der jo styr på det. Jeg mangler stadig at pakke en hel del, men nu er stort alle mine skabe og skuffer sorteret igennem, så alle småtingene er pakket ned. Tøj, sko, make-up, hudplejeprodukter o.l. kan jeg jo først pakke næsten lige inden jeg flytter. Om tre dage tager jeg på ferie, og der vil jeg ikke tænke på flytterod, interiør shopping eller noget som helst stressende. Der skal jeg bare koble fra, og så må jeg tage hårdt fat igen når jeg kommer hjem!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...