Outfit description:

Shorts: Passionsforfashion x 2nd Day // tee: ebay // sandals: bought in Spain // necklace: bought in Turkey

Dette behagelige outfit havde jeg på i dag, eller faktisk har min dag bestået af lidt forskellige outfits, eftersom at jeg har brugt formiddagen i træningstøj i fitnesscentret og jeg har brugt det meste af eftermiddagen på at ligge i bikini på stranden. Men vejret har været et perfekt shorts-vejr, og det har også givet mig muligheden for at genopbygge lidt tan, så jeg er klar til New York og Miami. Har været på stranden med de to piger, som jeg skal til USA med, i dag, og hver gang vi alle tre er sammen så kan vi simpelthen ikke snakke om andet end vores tur til USA. Alle andre må være ved at få spat af det, men vi glæder os simpelthen så meget, og vi er bare ekstra oppe at køre for tiden, fordi det jo er lige om lidt vi tager afsted nærmest.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...