Det bliver et sent indlæg i dag, da jeg har været i København hele weekenden og næsten lige er kommet hjem. Har hygget, shoppet (hov!), været på kanalrundfart og set Cirkusrevyen ikke mindst. Det har virkelig bare været en rigtig hygge-slappe-af-weekend med familien. Skønt! Selv om det er aften, får I altså lige en opskrift på en morgenret.

Denne lækre, sunde og ikke mindst nemme morgenmad lavede jeg forleden. Den smager virkelig dejligt. Perfekt sommer morgenmad hvis I spørger mig, eller et sundere alternativ til en dessert måske 🙂

Det eneste jeg har gjort at at komme ca. 50 g. frosne hindbær i en skål, hældt kogende vand over dem, og ladet dem stå med låg over i 5 minutters tid. Da de var bløde og lune, hældte jeg vandet fra og blandede vanille i (ca. ½ stang eller 1 tsk.). Derefter hældte jeg hindbærene over min skyr, og dryssede med mandler. Mmm…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...