Imens jeg var på ferie modtog jeg denne sorte eyeliner fra Ace of Face. De sender mig, som tidligere nævnt, et produkt hver måned, som jeg får muligheden for at teste og skrive om efterfølgende. Og jeg må sige at den lever op til sit navn. Intens er nemlig lige hvad den er. Den giver en markant sort farve, som jeg synes rammer øjet rigtigt fint ind. Jeg har kun prøvet at bruge den på den våde kant om øjet indtil videre, men den skulle også være særdeles velegnet til at lægge på kanten af øjenlåget. Det må jeg prøve snart – er bare ikke lige en haj til at lægge en lige streg. Kender I det? Jeg kan virkelig godt lide det intense sorte look den giver – dog vil jeg lige friske min eyeliner op i løbet af dagen, da jeg ikke synes den holder sig tydelig sort en hel dag, på den våde kant om øjet.

Hvad er også lige for et trist vejr vi har?! Egentlig underligt vi bliver overrasket hver eneste sommer, når det er hvad vi kan regne med hver evig eneste sommer her i Danmark. Men husker bare mine sommerferier fra lille, som om at vejret altid var vildt godt der? Synes bare virkelig at det er efterår i dag. Sidder her hjemme pakket ind i masser af tøj, hyggesokker og et stort uldent tæppe. Og så er jeg tilmed blevet snottet og forkølet. Sikke et vejr at komme hjem til efter at have været i 34 graders varme. Tæller virkelig dage til USA nu. Der er det forhåbentlig godt vejr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...