Jeg ved næsten ikke noget bedre end youghurt og frisk frugt til morgenmad om sommeren. Det er simpelthent så lækkert, og så er alt frugten jo så saftig på denne årstid. Ovenfor har jeg lavet en portion skyr med nektarin, mango, havregryn og mandler. Denne morgenmad lægger en virkelig god bund inden jeg f.eks. skal ind og træne. Når jeg skal træne, laver jeg aldrig portionen for stor, for så føler jeg mig bare tung og proppet. Skyren og mandlerne mætter, frugten tilfører sødme til retten, og så holder det blodsukkeret oppe. Jeg vil ofte hellere have skyr end almindelig yoghurt, da de fleste skummetmælksyoghurter er ret tynde og smager syrligt. Skyr deriomod er dejlig tyk i konsistensen og smager mildt og cremet – lidt hen efter græsk yoghurt. Og så har det jo et højt proteinindholdt. Mener det er 11-13% eller der omkring.

Det bedste ved det hele er at man kan variere det med lige det frugt man har lyst til. Man kan endda toppe med lidt mørk chokolade eller koge nogle bær med en vanillestang og komme på skyren. Kun fantasien sætter grænser 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...