Jeg har fået prøvet mine nye caviar perler på neglene. Sættet, som jeg fik i fødselsdagsgave, bestod af caviar perler, en lysegul neglelak i farven Loop the Loop, en lille trakt til at hælde de overskydende perler tilbage i glasset og så en manual, in case man ikke ved hvordan man gør.

Det er sådan forholdsvis nemt at lave disse negle. Jeg kom en topcoat oven på, for at de bedre skulle holde, men tror bare jeg må indse at sådanne perler ikke sidder fast på neglene ret længe ad gangen. De falder hurtigt af, og allerede efter en enkelt dag, synes jeg man er nødt til at reparere lidt på dem, hvis det skal se pænt ud. Desuden går der også ret mange perler til. Jeg vil tro der er til ca. 4 gange hvis der skal perler på alle neglene. Til gengæld tror jeg det kunne se rigtigt fint ud bare at komme perlerne på en enkelt eller to negle på hver hånd. Jeg vil dog nok foretrække disse caviar perler på mine negle til en festlig aften.  Fine er de i hvert fald.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...