Outfit detaljer:

Skirt: Saint Tropez // top: Karen by Simonsen // belt: Asos // sandals: Defeeter

Dette er hvad jeg er hoppet i i dag. Elsker alt ved det. Feminint, luftigt, piget, sommerligt, tækkeligt. Og så lidt råt med bæltet. Så mange kombinationer i ét outfit. Elsker blusen og blondedetaljen på ryggen – så er blusen lige pludselig ikke bare en helt almindelig sort bluse. Nederdelen er bare så behagelig og luftig. Den ryger med garanti med i kufferten til Tyrkiet i sommerferien.

Vejret er lidt chilly i dag synes jeg. Vi skal grille i aften og spise lækker græsk salat, så håber solen i det mindste holder sig fremme.

Jeg er ved at forberede et ‘kig i garderoben’-indlæg til jer. Håber på at have det oppe på bloggen i starten af næste uge. Jeg har nemlig taget en masse billeder af min tvillingesøsters garderobe, som jeg selvfølgelig lige skal have redigeret og skrevet tekst til. Men I kan godt glæde jer til at se hendes klædeskab 🙂 Håber I nyder weekenden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...