Modtog forleden disse to fine lakker, som jeg havde bestilt hos cocopanda.dk. Da jeg var så heldig at få lov at bestille mine yndlingsprodukter hjem fra deres side, var jeg ret hurtig til at klikke mig direkte ind på Ciatés smukke lakker. Ciaté har virkelig SÅ mange farver at vælge imellem, at det kan være helt svært at holde sig til én. Ja jeg fik da også lagt to styks i indkøbskurven. Begge farver er så fine, og jeg tror det bliver super flot med begge disse farver til solbrune hænder. Kan være den ene ryger med på ferien til Tyrkiet i næste måned. Har allerede planlagt de fleste af mine outfits til ferien haha. 

Den lilla lak i farven Helter Skelter har jeg, som I kan se, allerede prøvet på. Den er virkelig smuk, og får nærmest sådan et sølvligt skær, når solen rammer de små lilla glimmerstykker på mine negle. Jeg har lagt to lag og så et lag topcoat, for at få det resultat, som jeg gik efter. Den pastel-fersken farvede lak i farven Hoopla har jeg stadig til gode at prøve, men glæder mig til at se den på. Kan være den ryger på til min fødselsdag i næste uge.

I kan finde Helter skelter her og Hoopla her.

 Produkterne er sponsorerede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...