Hej piger

Er lige kommet hjem fra en god omgang træning i fitnesscentret. 850 kcal på lige knap en time. Yeah! Kommer nogen gange til at konkurrere lidt med mig selv, fordi jeg gerne vil prøve at forbedre enten min tid eller hvor meget jeg forbrænder, i forhold til sidste gang haha. Jeg er ellers ikke et konkurrence menneske, men når jeg står står inde på løbe båndet og er i gang, så tænker jeg hele tiden, Jenni du kan godt lige tage 2 minutter mere, og så 2 minutter mere osv.

Nå men ville egentlig lige vise jer, hvad jeg fandt på her den anden dag, da jeg skulle have noget på neglene. Det blev til glimmer negle i stedet for almindelig neglelak. Det er super nemt og tager ikke så lang tid – kun at vente på det tørrer hele tiden, så man kan komme topcoat på.

Til at lave disse negle er det eneste I skal bruge en base/topcoat, to forskellige farver glimmer (jeg valgte blå og grøn) og en lille bøtte eller låg. Bland de to farver glimmer sammen i en lille bøtte, kom basecoat på en negl og drys så med glimmeret over hele neglen. Fortsæt sådan på alle neglene, og giv det et eller flere lag topcoat når glimmeret har fået tid til at sætte sig. Det kan faktisk holde ret længe, hvis bare man lige ‘reparerer’ spidserne ca. hver anden dag.

Jeg synes selv at det giver en ret god effekt at blande to farver sammen. Glimmeret kan købes i supermarkeder og hobbyforretninger, og I kan garanteret også finde et stort udvalg på ebay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...