Hej girls (og boys).

Har I haft en god weekend? Det har jeg i hvert fald. I fredags fejrede vi min fars fødselsdag på en lækker restaurant med en masse gæster, musik og virkelig god mad, og i lørdags skulle jeg jo sammen med 3 andre piger til outletmesse i Valbyhallen. Var lidt smadret eftersom jeg kun havde fået fire timers søvn, på grund af fødselsdagsfesten om fredagen, og fordi vi jo gerne ville være i Valby når messen åbnede kl. 10. Må dog sige at vi alle fire blev dybt skuffede, da vi så udvalget på den messe. Der var nogle få gode mærker, som Ganni, Just female og Second female, og så var der en masse småmærker, som vi ikke kendte. Udvalget var dårligt og priserne var ikke særlig fordelagtige. Så efter halvanden times tulden-rundt derinde, tog vi videre til Nørreport og Strøget og lurede lidt i butikker. Kom faktisk kun hjem med et par bukser, men til gengæld er det et par bukser, som jeg længe har villet have fingrene i – nemlig Dr. Denims Solitaire model i sort. Dem med den meget høje talje. Jeg har tidligere blogget om dem her. Så dejligt at have et par sorte jeans, som går til alt.

Nå men det var egentlig ikke det indlægget her skulle handle om. Lavede for noget tid siden ovenviste raw kugler – En meget nem, sund og lækker snack hvis man craver kage eller chokolade. Man kan stort set blande det i man har lyst til. Normalt spiser jeg ikke dadler, og var derfor også lidt skeptisk over for disse kugler. De smager dog ikke vildt meget af dadler, men giver blot noget sødme og er med til at give den konstistens der gør at ‘dejen’ ikke går fra hinanden.

Jeg har skrevet opskriften på min version af raw kuglerne nedenfor.

ca. 20 stk
Ingredienser:
250 g. soltørrede dadler uden sten
1 spsk. kokosmel
1 spsk. hørfrø
1 spsk. sesamfrø
2 spsk. havregryn
4 spsk. kakao (i pulverform)
1 spsk. kanel
ca. 3 spsk. appelsinsaft fra en frisk appelsin

20-30 g. mørk chokolade (min 70% kakaobestanddele)

kakao, havregryn, hakkede nøder, kokosmel eller andet til at vende kuglerne i

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne sammen med undtagelse af chokoladen. Hak chokoladen fint og bland i 'dejen'
Rul kuglerne med en spiseske mod håndfladen, og tril dem i det valgte topping.

Kom dem på køl, og tag dem ud ca. 20 minutter før de skal spises.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...