Så sættes endnu en give away i gang. Denne gang er det smykke siden be-fashionable.com, som har været så søde at sponsorere denne meget fine øreklemme med stjerne og zirconia fra Izabel Camille. Den er fra serien SUPERSTAR i rutheniumbelagt sterlingsølv. Jeg synes den er ret fin, og ville bestemt ikke have noget imod at den lå i mit smykkeskrin.

be-fashionable.com forhandler smykkemærker som Line&Jo, Julie Sandlau, Jewls CPH og mange flere. Derudover har de også den meget ombloggede lillefingerring fra RebekkaRebekka med “diamant” aftryk. I kan finde den her. Desuden sælger de også de populære Bille øreringe fra Marlene Juhl-Jørgensen, som kroprinsesse Mary også har et par af.

Husk at be-fashionable.com har gratis fragt over hele landet, hvis I skulle få lyst til at købe der fra.

For at deltage i konkurrencen om den smukke Izabel Camille øreklemme skal du blot:

  1. tilmelde dig be-fashionables nyhedsbrev, som gøres forneden til venstre på deres forside her
  2. og så skal du gå ind på deres hjemmeside og vælge dit favoritsmykke, og skrive linket til det i kommentarfeltet til dette indlæg
Ret nemt ikk? 🙂
Konkurrencen løber til lørdag d. 18. maj kl. 17

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...