Jeg modtog forleden denne mascara fra Ace of Face cosmetics, da jeg jo er en af deres ‘ambassadører’ – dvs, jeg er så heldig at jeg får lov at teste en masse af deres produkter, og i denne måned er det altså mascaraen ‘Prestige No. 1’

Denne mascara indeholder mineraler, palmeolie fyldt med E-vitaminer samt organiske molekyler, som er med til at bibeholde den naturlige fugt i vipperne. ‘Prestige No. 1’ passer til lange, korte, tykke og tynde vippetyper, så stort set alle skulle gerne kunne få glæde af denne mascara.

Jeg har testet den, og jeg synes den giver et godt og dækkende lag. Ens vipper bliver virkelig markerede, og det kan jeg godt lide! Dog foretrækker jeg at bruge den på de øverste vipper, og så nøjes med at bruge en tyndere børste på de nederste vipper.

Husk at Ace of Face har 100% tilfredshedgaranti, dvs. at hvis du mod forventning ikke er 100% tilfreds med dit produkt, så giver Ace of Face dig naturligvis pengene tilbage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...