Outfit details:

Jeans: Acne // tee: Monki // cardie: Miss Selfridge // belt: Indiska // shoes: Keds // sunnies: Accessorize

Det outfit er fra sidste weekend, da vi var i sommerhus. Det virkelig skønt vejr! Vi fik siddet og slappet af i solstolene på græsset og vi gik en god tur ved vandet i det lækre vejr. Skønt at komme lidt væk fra hverdagen, og lade op en gang imellem.

Fik ydet en virkelig god omgang træning i går. 800 kcal på lige under en time – er SÅ tilfreds med det! Så I dag skal jeg bare restituere og nyde at jeg har fri. Tror jeg holder mig indendøre, med det triste vejr vi har i dag, så hvis I kender nogle inspirerende blogs eller har lyst til at dele jeres egen, så skriv den endelig i kommentarfeltet 🙂

Husk forresten også at konkurrencen om at vinde et lækkert ur fra Casio, slutter i morgen kl. 18. I kan finde den her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...