Beklager den manglende blogging de seneste dage, men kom sent hjem fra sommerhus i søndags, og har haft en del at se til både i går og i dag, så derfor dette sene indlæg i dag. MEN bedre sent end aldrig 🙂

Jeg bagte for noget tid siden disse nutella cupcakes med citron frosting. De blev ganske lækre og ret luftige. Opskriften får I her:

Ingredienser
125 g. mel
150 g. sukker
1½ tsk. bagepulver
1 knvsp. salt
50 g. blødt bagemargarine
1 1/4 dl. mælk
1 æg
1 tsk vanillesukker

5 spsk nutella

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 170 grader.
Kom sukker, mel, bagepulver, salt, mælk og smør i en skål og pisk med en elpisker.
Pisk for lav hastighed til alt er godt blandet og sandet i konsistensen.
Tilsæt æg og vanille og pisk til det hele er blandet.
Tilsæt nutella og pisk til det er godt blandet sammen med resten af ingredienserne.
Sæt 12 papirforme i en metal muffin form

Fyld formene 2/3 op og bag dem i ovnen ved 20-30 min eller til dejen giver efter når man trykker på den.

Frosting
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
1 tsk. vanillesukker

saft + skal af ½ økocitron


Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt citronsaft lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen. Kom frostingen i en sprøjtepose med tylle og kom på kagerne. Drys til slut med revet citronskal.

Husk at I stadig kan nå at deltage i min give away om en flot ur fra Casio. I kan finde konkurrencen her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...